Ó, hát ezerfélét lehet. Rántva magában is isteni, tartárral, rizzsel.
Csinálhatsz belőle pörköltet, beleteheted bármilyen hús mellé.
Beírod a google vargányás recept, kiad egy halommal.
Én mondjuk tartárral imádom. De pörköltbe is nagyon szeretem.
Milyen mennyiségről van szó? Mennyiségtől függően többfélét is lehet: rántva, tartárral rizzsel
pörköltnek magában, krumplival/nokedlivel
tejfölösen nokedlivel
vagy egyszerűen ráütsz néhány tojást
belerakod húsos pörköltbe, és lesz neki egy sajátos plusz íze
Küldhetnél nekem.. :)
Piacon kb. 10e ft kilója...
Én megsütném kevés olívaolajon, pici hagymával, kakukkfűvel...
Én Bp.
megromlana, mire ide küldöd..
Frissen a legfinomabb! :)
Na még ajánlanám ezt az olasz vargányás rizottót- egyszerűen mennyei!
Érdemes betartani az elkészítés sorrendjét és módszerét. Finom, krémes, isteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!