Ha ki kell dobni egy ételt, mert rossz, mert nem eszi meg a család, mikor fáj jobban?
Magamra főzök, semmit, ismétlem semmit nem dobok ki soha, főleg ilyen árak mellett.
Rendelni havi max 1x szoktam, akkor 1 vagy 2 adagban de mindig megeszem.
Bocsánat, hogy rossz lett a szavazás, nem szoktam kérdéseket kiirni.
Ma újkrumpliból főztem levest és a férjem szerint elégettem a pirospaparikát és nem esz meg.
42 éve vagyunk együtt, ebből 40 évig naponta főztem, ma már befizetünk menüre.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a hozatott menüt vagy a saját főztödet dobod ki könnyebb szívvel, ha az nem ízlik?
Nem dobok ki semmit, mindent fel lehet javítani némi praktikával.
De elméletben, ha eljátszom a gondolattal, a rendelt kaját dobnám ki nehezebb szívvel, mert nyilván 2-3x drágább, mintha otthon készült volna.
Étterembe nem járunk, így ha rendelünk.
Ha én főzök az nagyon ritkán olyan ami nem szorul kidobásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!