Fiatal lányok és hölgyek! Ti szeretitek a locsolkodást? Mivel szeretitek jobban?
Holnap húsvéthétfő, jön a locsolkodás. Ti szeretitek?
Melyiket szeretitek jobban? Ha vízzel öntöznek le, vagy ha kölnivel locsolnak meg? Szoktatok valamit adni érte (csoki, színes vagy hímes tojás, valamilyen egyéb húsvéti étel/ital, esetleg egy kis zsebpénz stb.)? Ha igen, mit?
Írjátok le azt is, hogy hány évesek vagytok!
Ha szeretik, akkor a lányoknak és hölgyeknek előre is sok locsolót! Áldott, békés, boldog, szép húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Bár már nem vagyok fiatal, de sosem szerettem. Amióta elköltöztem a szüleimtől, azóta a páromon kívül senkinek sem engedtem, hogy meglocsoljon.
39N
Én gyerekként is szerettem és most is.
Kiskoromban többen is meglocsoltak, osztálytársak is, (kaptam kölnis és vizes locsolást is) és csokitojást adtam cserébe.
Így felnőttként is szerettem volna, ha többen meglocsolnak, de már csak a szűk család tette ezt meg, természetesen kaptak csokitojást mind. Lehet én vagyok rosszul bekötve, de imádtam, mikor a párom már az ágyban nyakonöntött vízzel, ezzel ébresztve. 😃 A büdös kölnik sem zavartak régen, mert este hajat mostam és kész. Nekem maga a hangulata bejön és kész.
24N
Mindig is gyűlöltem a locsolkodást, mert arról szólt az egész, hogy leöntenek hideg vízzel vagy büdös kölnivel, aztán cserébe én adok pénzt vagy csokit. Rám nézve semmi jó nem volt benne.
Úgy ötödik osztálytól kezdve kikopott a környezetemben ez a dolog (aki pedig a suliban odajött, annak mondtam, hogy nem szeretnék locsolkodni), most pedig külföldön élek, ahol nem szokás.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!