Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Fiatal lányok és hölgyek! Ti...

Fiatal lányok és hölgyek! Ti szeretitek a locsolkodást? Mivel szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

Holnap húsvéthétfő, jön a locsolkodás. Ti szeretitek?

Melyiket szeretitek jobban? Ha vízzel öntöznek le, vagy ha kölnivel locsolnak meg? Szoktatok valamit adni érte (csoki, színes vagy hímes tojás, valamilyen egyéb húsvéti étel/ital, esetleg egy kis zsebpénz stb.)? Ha igen, mit?

Írjátok le azt is, hogy hány évesek vagytok!

Ha szeretik, akkor a lányoknak és hölgyeknek előre is sok locsolót! Áldott, békés, boldog, szép húsvéti ünnepeket mindenkinek!

2022. ápr. 17. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Mivel már csak nagyobb ünnepekkor jön össze a család, talán ezért is tartanám fontosnak, hogy legyen... de idén már családon belül is sajnos el van sunnyogva vagy nem is tudom hogy fogalmazzam. Női tagok: jajj ne locsolj meg mert nem szeretem, de itt a tojás/nyuszi/csomag/pénz... (gyerekeknek főleg). Gyerekek nem mondanak verset ha nincs kedvük, így akkor már apuka se inkább. Ennyi.. nekem ez idén szomorú volt. Ráadásul nem is kellett volna eljönni hozzám, mert mindenkihez én mentem a párommal. De jövőre nem fogok engedni, aki meg akar locsolni az eljön, ha meg nem akkor szevasztok. Bármilyen szomorú is ez nekem. Főleg azért, mert a szülők részéről lustaság, a gyerek nem tudja mi a húsvét csak annyit hogy meg se kell nyikkannia, és kapja az ajándékokat a semmire is...akkor meg minek szerepeljen persze. Szülő ráhagyja, nem baj ha nem. Így kopik ki teljesen az, ami még 1 generációval ezelőtt is szokás volt családilag. Ezek a gyerekek már semmit se visznek tovább.
2022. ápr. 19. 01:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi lányok, még írhattok! :-)

Mondjuk azt megértem, hogy nem szeretitek, ha büdös, 50 forintos kölnivel locsol meg az XY, ráadásul minden évben ugyanazzal.

Én általában nőies, jó minőségű parfümmel szoktam, ami amúgy szerintem is finom illatú. Vagy, ha fiatal a lány, jó az idő és ő is szereti, akkor a víz is megteszi. :-) Van egynéhány szép locsolóvers is. Nyilván annak megfelelően, amilyen kapcsolatban vagyok a lánnyal. Ha velem egykorú, akkor lehet valami szép, szerelmes is, általánosságban mindenkinek szoktam mondani egy szép, régi locsolóverset. Szóval van választék bőven. Manapság futottak be ezek a két soros, trágár versek.

2022. ápr. 19. 18:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze az egyik legnagyobb ajándék egy fiúnak locsolásért, egy lánytól a puszi. :-)
2022. ápr. 19. 18:06
 14/15 anonim válasza:
100%
A legostobább hagyománynak tartom, szerencsére egyre jobban kopik. Régen kerdés nélkül beállított hozzánk mindenféle kölyök a faluból, akkor szoktam rá a kutya kienged ajtó bezár dologra. Ma már csak családon belül kérdezik meg néhányan, hogy meglocsolhatnak-e, ilyenkor megengedem, csokit is adok cserébe, ha nekik ez kell legyenek boldogok.
2022. ápr. 20. 21:37
 15/15 A kérdező kommentje:

#14.

Nem kell mindenkit beengedni. Ez a megoldás, ahogy tetted is. Ha nem akarod látni a faluvégi telepen élő, egy nyomorult verset megtanulni képtelen, büdös kölnis, pénzt kunyeráló hordát (én se akarnám, ha lány lennék), akkor egykét alkalom után már nem is jönnek, ha nem engeded be őket.

2022. ápr. 20. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!