Fiatal lányok és hölgyek! Ti szeretitek a locsolkodást? Mivel szeretitek jobban?
Holnap húsvéthétfő, jön a locsolkodás. Ti szeretitek?
Melyiket szeretitek jobban? Ha vízzel öntöznek le, vagy ha kölnivel locsolnak meg? Szoktatok valamit adni érte (csoki, színes vagy hímes tojás, valamilyen egyéb húsvéti étel/ital, esetleg egy kis zsebpénz stb.)? Ha igen, mit?
Írjátok le azt is, hogy hány évesek vagytok!
Ha szeretik, akkor a lányoknak és hölgyeknek előre is sok locsolót! Áldott, békés, boldog, szép húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Köszi lányok, még írhattok! :-)
Mondjuk azt megértem, hogy nem szeretitek, ha büdös, 50 forintos kölnivel locsol meg az XY, ráadásul minden évben ugyanazzal.
Én általában nőies, jó minőségű parfümmel szoktam, ami amúgy szerintem is finom illatú. Vagy, ha fiatal a lány, jó az idő és ő is szereti, akkor a víz is megteszi. :-) Van egynéhány szép locsolóvers is. Nyilván annak megfelelően, amilyen kapcsolatban vagyok a lánnyal. Ha velem egykorú, akkor lehet valami szép, szerelmes is, általánosságban mindenkinek szoktam mondani egy szép, régi locsolóverset. Szóval van választék bőven. Manapság futottak be ezek a két soros, trágár versek.
#14.
Nem kell mindenkit beengedni. Ez a megoldás, ahogy tetted is. Ha nem akarod látni a faluvégi telepen élő, egy nyomorult verset megtanulni képtelen, büdös kölnis, pénzt kunyeráló hordát (én se akarnám, ha lány lennék), akkor egykét alkalom után már nem is jönnek, ha nem engeded be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!