Házi krémes vaníliás puding helyett csoki pudinggal?
Figyelt kérdés
Próbáltátok már így elkészíteni?
Ha igen milyen lett?
2022. jún. 13. 14:42
11/16 anonim válasza:
9. A puding csak egy plusz. Olyan mintha a paprikás krumpliba a virsli mellé még tojást is tennél Eredetileg valóban nem kell hozzá, de nem is rontja el.
12/16 anonim válasza:
"Próbáltalak leszerelni, de láthatóan élvezed!"
Akkor minek jössz itt a "tetejét leöntöd csokival", ami amúgy is a franciakrémes?
13/16 anonim válasza:
Na jó tévedtem, nem csoki hanem karamell.
14/16 anonim válasza:
Csokipudingos levelestészta. Valszeg finom de nem krémes
15/16 anonim válasza:
Mitől krémes, a krémes? A tojásos krémtől, vagy mitől?
16/16 anonim válasza:
Van vaníliapudingos krémes recept is, nálunk a munkahelyen közkézen forgott. Amúgy jobban hasonlít a cukrászdáshoz ez a pudingos verzió.
A másik a tojásos, én általában azt szoktam.
Illetve nem, mert most már pár éve van a Dr Oetker házi krémes krémpora, és bár nem szoktam ilyeneket használni, de szerintem ez tökéletes (egy citrom reszelt héjával felturbózva.)
Csokipudinggal nekem már nem jönne be, de ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!