Mákos intelligens krémest sütöttek már?
Figyelt kérdés
Most próbálkozom vele előszőr. Már a sütőben van. El nem tudom képzelni, hogy ebből a híg masszából mi lesz? :)
(a véletlenül talált recept [link] szerint csináltam, egy mini méretű tepsiben)
2021. okt. 13. 16:57
1/16 anonim válasza:
Nos, pontosan követted a receptet. Mindenképp finom lesz :)
2/16 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy ami mákos (vagy túrós) az már rossz nem lehet. Ha más nem kanállal is - de el fog fogyni. :)
Csak annyira híg volt a massza, ami a tepsibe került. Majd ha megsült és kihült prezentálom az eredményt.
2021. okt. 13. 17:22
3/16 anonim válasza:
Jo a reklam szoveg! :) Makos-intelligens ... nekem a szonyegpadlomnak ugyan ez volt a marketingje :)))
4/16 anonim válasza:
Nekem a "szemes mák" elég érthetetlen, mert ha nincs megdarálva akkor ize sincs. (Nem ugyanaz mint amikor a péksüteményekre rásütik!)
5/16 anonim válasza:
A mákos tészta misztikus erővel bír :D Ez köztudott :D
6/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez fel sem tűnt. Darált mákkal csináltam! :(
2021. okt. 13. 17:36
7/16 anonim válasza:
Mitől intelligens? Belesütsz egy chipet és felcsatlakozik a netre, hogy kiírja hány kalória van benne?
8/16 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy "Jo a reklam szoveg!"? Milyen reklám? Hol van reklám?
2021. okt. 13. 17:51
9/16 anonim válasza:
A sima intelligens krémes is csak egy folyékony massza sütés előtt. De a sütési idő után puding állagú lesz. Milyen lett? Egyébként köszi az ötletet, erre eddig nem is gondoltam, hogy mákkal is lehetne készíteni.
10/16 A kérdező kommentje:
Hááát... nem egészen olyan, mint a felső képen [link] (leszámítva azt is, hogy nem porcukroztam meg a tetejét). Nem tudom, a darált máknak köszönhető-e, de csak 2 rétegű lett: alul sárga, felül fekete. De finom! :)
2021. okt. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!