Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Intelligens krémes. Mitől...

Intelligens krémes. Mitől lesz jó?

Figyelt kérdés

Már többször próbáltam, na jó 3szor csak, mert sajnálom a sok tojást...

Több receptet elolvastam itt a neten, betartottam a leírtakat, de nekem mégsem szilárdult meg, mindig folyós volt. Tuti recept?


Megköszönöm, ha segítetek!!!


2010. okt. 24. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Micsoda?
2010. okt. 24. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem használj étkezési zselatint, de amúgy fogalmam sincs, hogy mit akarsz... :)
2010. okt. 24. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

ezt próbáld ki, nekem bejött. A hűtést a hűtőszekrényben fejezd be, akkor biztosan megszilárdul annyira, amennyire kell.


[link]

2010. okt. 24. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
mi ma megsütöttük, kinn hűlt, de közben fel szakadozott a hab a tetején, most a hűtőben van, mennyi idő kell neki hogy szilárdabb legyen??
2010. okt. 27. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

A kérdező vagyok: ez alapján csináltam meg és tökéletes lett!!! Hm... nagyon fincsi!!!!


Persze sokféle recept, elkészítés van, kinek, mi válik be!


Köszönöm a segítségeteket!


[link]

2010. okt. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!