Intelligens krémes. Mitől lesz jó?
Figyelt kérdés
Már többször próbáltam, na jó 3szor csak, mert sajnálom a sok tojást...
Több receptet elolvastam itt a neten, betartottam a leírtakat, de nekem mégsem szilárdult meg, mindig folyós volt. Tuti recept?
Megköszönöm, ha segítetek!!!
2010. okt. 24. 17:48
2/5 anonim válasza:
Szerintem használj étkezési zselatint, de amúgy fogalmam sincs, hogy mit akarsz... :)
3/5 anonim válasza:
ezt próbáld ki, nekem bejött. A hűtést a hűtőszekrényben fejezd be, akkor biztosan megszilárdul annyira, amennyire kell.
4/5 anonim válasza:
mi ma megsütöttük, kinn hűlt, de közben fel szakadozott a hab a tetején, most a hűtőben van, mennyi idő kell neki hogy szilárdabb legyen??
5/5 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok: ez alapján csináltam meg és tökéletes lett!!! Hm... nagyon fincsi!!!!
Persze sokféle recept, elkészítés van, kinek, mi válik be!
Köszönöm a segítségeteket!
2010. okt. 27. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!