Mákos intelligens krémest sütöttek már?
Most próbálkozom vele előszőr. Már a sütőben van. El nem tudom képzelni, hogy ebből a híg masszából mi lesz? :)
(a véletlenül talált recept [link] szerint csináltam, egy mini méretű tepsiben)
Nagyon jól néz ki a tiéd is. Gondolom, akkor azért nem olyan, mint a fenti képen, mert ott szemes mákot használnak.
Gratulálok hozzá.:) Én még a sima intelligens krémest sem mertem kipróbálni, mert főzni bármit megfőzök, de a sütéssel hadilábon állok.
Köszi! :)
Végülis finom volt! Mert elfogyott! :) Most már bármikor nekiállok újra elkészíteni, nagyon gyorsan össze lehet dobni, csak a sütés tartott 1 óráig. De továbbra is maradok a darált mák melett.
Kedves 13-as hozzászóló!
Ha bolondbiztos,:) akkor lehet, hogy a hétvégén nekiállok.
Azt láttam, hogy nem bonyolult a recept, csak ismerve magam, féltem, hogy mi van, ha nem válik szét.
Köszönöm.:)
De ügyes vagy!
Még nem csináltam, de hétvégén kipróbálom. Én is hadilábon állok a sütéssel, de ez a sütit most megkívántam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!