Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mákos intelligens krémest...

Mákos intelligens krémest sütöttek már?

Figyelt kérdés

Most próbálkozom vele előszőr. Már a sütőben van. El nem tudom képzelni, hogy ebből a híg masszából mi lesz? :)

(a véletlenül talált recept [link] szerint csináltam, egy mini méretű tepsiben)

#sütés #krémes #mákos #intelligens krémes
2021. okt. 13. 16:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nagyon jól néz ki a tiéd is. Gondolom, akkor azért nem olyan, mint a fenti képen, mert ott szemes mákot használnak.

Gratulálok hozzá.:) Én még a sima intelligens krémest sem mertem kipróbálni, mert főzni bármit megfőzök, de a sütéssel hadilábon állok.

2021. okt. 13. 20:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Végülis finom volt! Mert elfogyott! :) Most már bármikor nekiállok újra elkészíteni, nagyon gyorsan össze lehet dobni, csak a sütés tartott 1 óráig. De továbbra is maradok a darált mák melett.

2021. okt. 13. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Vakvarnyúcska, próbáld ki nyugodtan. Ez az édesség bolondbiztos. Igazából nem lehet elrontani. Én is féltem először tőle, azóta a kedvencem. Összedobod, sütöd, eszed, aztán sajnálod, hogy elfogyott. Ennél talán egy puding könnyebb csak elkészítés ügyileg. 😃
2021. okt. 14. 04:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Hármas: Nincs itt semmilyen reklám. Attól, hogy a kérdező belinkelte a RECEPTET, nem az oldalt reklámozza... Kis logika.
2021. okt. 14. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as hozzászóló!

Ha bolondbiztos,:) akkor lehet, hogy a hétvégén nekiállok.

Azt láttam, hogy nem bonyolult a recept, csak ismerve magam, féltem, hogy mi van, ha nem válik szét.

Köszönöm.:)

2021. okt. 15. 00:19
 16/16 anonim ***** válasza:

De ügyes vagy!

Még nem csináltam, de hétvégén kipróbálom. Én is hadilábon állok a sütéssel, de ez a sütit most megkívántam. :))

2021. okt. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!