Párizsi krémes tortát belehet vonni svájci vajkrémmel?
Figyelt kérdés
Most csináltam először párizsi tortakrémet igy fogalmam sincs,hogy belehet e vonni vajkrémmel mert eléggé lágy krém a párizsi igy félek hogy leszedné a vajkrém róla? Vagy valami más krém amivel betudom vonni? Szivesen fogadom a jól bevált ötleteiteket.
Köszönöm :)
#Párizsikrém #Svájcivajkrém
2021. dec. 10. 17:15
1/9 anonim válasza:
konkrétan milyen tortáról lenne szó?
VAgy hirtelen felindulásból saját recept?
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Csokitorta,vagyis egy réteg csokis krém másik réteg mogyorókrém,már készvan,csak bekellene vonni valamivel :D
2021. dec. 10. 18:05
4/9 anonim válasza:
Írtam a tükörglazúrt...
Nem is értem, hogy jött itt képbe nálad a vajas krém.... Marhára nem illik hozzá .
5/9 A kérdező kommentje:
Hát kb úgy,hogy csokitortához illik a vajkrém,nyilván tennek bele csokit is
2021. dec. 10. 19:21
6/9 anonim válasza:
Ha már eldöntötted, hogy így csinálod, akkor miért írtad ki a kérdést????
8/9 anonim válasza:
Minek ennyi krém egy tortába? Krém van benne, és azzal akarod még bevonni? Vagy a krémet akarod még bevonni a másikkal? Már nem is értem.
Én is a tükörglazúrt javasolnám, de úgy látom az nem nagyon tetszik neked.
9/9 anonim válasza:
Tehát van kétféle krém a tortádban, és bevonatnak is krémet akarsz, ami egy harmadikféle. Ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!