A francia mákos krémesbe a recept egész, nem darált mákot ír. Mindenképpen az kell bele és nem darált? Illetve ha igen, annak mi az oka?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 19:52
1/10 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy mi az oka, de egész mák kell bele 🤷♂️
2/10 anonim válasza:
Nekem is van több receptem is, amiben egészben van a mák.
Úgy mutat jól benne, és a krémben a ropogós mákszemek klasszul érvényesülnek.
3/10 anonim válasza:
Külföldön ritkán használják a mákot darálva
4/10 anonim válasza:
Mert a "tömény" mákot Ny-Európában nem használják úgy, mint nálunk, legfeljebb megszórnak a mákkal valamit. Ahhoz meg nem kell daráló.
5/10 anonim válasza:
Gőzöm sincs, de elkérném a receptet 🤓
7/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt a receptet néztem ki én is. Tehát akkor egész mákot rakjak a tésztájába?
2021. máj. 19. 12:55
8/10 anonim válasza:
Igen - ahogy le van írva!
Nekem egy sós keksz receptem volt, amiben szintén egész mák kellett - nagyon fincsi volt úgy.
9/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat!
Az a sós keksz recept is nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Meg kaphatom esetleg a receptet ha még megvan?
2021. máj. 19. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!