Ha bekerülnék a Francia Idegenlégióhoz a kiképzés után mindenképp elvisznek háborúzni? Nem igazán vagyok jártás még a témában, aki ért hozzá megtenné hogy jobban beavat?
Most egyetlen dolgot magyarázz már meg nekem! Ha félsz attól hogy megbaxnak, mért jelentkezel kurwának?
Úgy ezt sosem értettem.
Én ha jelentkeznék egy ilyenbe élvezném, hogy végre embert belezhetek, amit ugye nem bárhol és bármikor tehet meg valaki. De most képzelj el egy táncdal énekest a röpüjj pulykába:
-Jájj.. Itt énekelni kell!
Ha nem neked való, ne erőltesd és kevésbé égsz be!
Gondolom nem azért költenek milliókat egy újonc kiképzésére, hogy aztán hagyják parlagon heverni...
Valószínűleg igen, a gyakorlatban is bizonyítanod kell, hogy nem érdemtelenül foglalkoztak veled. És nem minden esetben a jól ismert konfliktuszónákban: a Légió bárhol, bármikor bevethető a francia érdekek védelmére; olyan helyen is, ahol a hadsereg bevetése igen súlyos következményekkel járna...
A légióban is vannak beosztások, van aki a kiképzőközpontban marad, meg vannak állomáshelyek különböző békés helyeken, de a többségük pont azért kap fegyvert, hogy használja.
A franciák első mobilizálható egysége a légió, ezért azokat vetik be konfliktus esetén, szóval igen, sanszos hogy bármilyen konfliktusban velük kezdik a harcot.
Ha jól tudom a reguláris egységek bevetéséhez külön parlamenti határozat kell, amíg a légióhoz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!