A Különleges Műveleti Zászlóaljba jelentkezheznek nők is?
Figyelt kérdés
Inkább egyetem elvégzése után vagy sima szerződésesként éri meg jobban jelentkezni?#egyetem #katonaság #hadsereg #szerződés #kiképzés #különlegesség #KMZ #misszió #zászlóalj #muveleti
2018. júl. 30. 15:19
2/11 anonim válasza:
ui: ha a harcolókra gondoltál köztük.
3/11 anonim válasza:
Jelentkezni jelentkezhetsz de ott 70-80% os a lemorzsolódás.
4/11 A kérdező kommentje:
Magyaran no is jelentkezhet (nincs megtiltva/kizarva), csak ugy gondoljak/ valoszinu hogy nem birja vegigcsinalni?
2018. júl. 30. 23:19
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, a harcoló alakulatra gondoltam
2018. júl. 30. 23:21
7/11 anonim válasza:
ne irjatok már baromságot.
NEM fogadják el nők jelentkezését jelenleg. (mivel rendkivül sok olyan képzésnek vannak kitéve ahol pl. maradandó károsodást szenvedhet egy nő a férfival szemben.)
8/11 A kérdező kommentje:
És akkor nőket milyen lehetőség nyitott, hogy külföldi missziókban részt vegyen (nem irodákban hanem terepen)?
2018. júl. 31. 12:37
9/11 anonim válasza:
Vágod ugye, hogy misszióba, bárki ki mehet, nem csak KMZ-sek?
Egyébként meg, fogod, jelentkezel mondjuk lövész beóba valahova ha annyira terepezni akarsz, aztán ugyanerre a beosztásra jelentkezel mikor misszióba jelentkezel.
10/11 anonim válasza:
Kezdésnek tudom ajánlani a Kfor missziót!
Ha azt a felkészítést túléled akkor utána annak jelentkezel aminek szeretnél!
Nyomtam már le 2 Kfor missziót és egyszer a Pitbull-t
Nem tudom eldönteni hogy melyik a rosszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!