Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van jelentősége, hogy a...

Van jelentősége, hogy a tepsis, rakott ételek alá teszünk morzsát vagy nem?

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem tapad le. Ugyanaz, mint mikor a tortaformát körbe kivajazod és belisztezed.
2022. jún. 10. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim válasza:
66%
Nem tapad le és nem lesz túl leves az alja (ha pl zöldség vagy gyümölcs van benne)
2022. jún. 10. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
SOHA nem teszek alá morzsát, semmi értelme, csak nehezebb elmosogatni, meg több kalória, szénhidrát kerül bele fölöslegesen, ízben meg végképp semmi pozitívuma.
2022. jún. 10. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Értelem szerűen, ha teflon tepsiben sütsz, akkor ez felesleges, de hétköznapi kerámia edényt illik kikenni és morzsázni ha nem akarod aztán fél órát vakarni a csap alatt.
2022. jún. 10. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes, nekem soha nem ragad le, amióta NEM HASZNÀLOK MORZSÀT, elötte meg mindig.
2022. jún. 10. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Igen: egy gluténérzékeny onnantól kezdve nem eszik belőle :D


Ez ugyanolyan, mint a sok okos tejbe áztatja a húst sütés előtt - értelme semmi (nem, nincsen, nem lesz omlósabb vagy puhább a hús!), de a kazein allergiás unokatestvérem két napig majd meghalt a görcsöktől.

2022. jún. 11. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
4-es, mit kell vakarni? Felöntöd forró vízzel, ÁLLNI hagyod x órát, és mehet a gépbe vagy lehet mosogatni.
2022. jún. 11. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
Fú mennyi Michelin csillagos szakács olvassa gyakorit.
2022. jún. 11. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
23%
Valamikor az őskorban morzsáztak, hogy több, dúsabb, laktatóbb legyen a kaja. Mára ez túlhaladott álláspont. A morzsa tömény glutén. A glutén pedig egy ragacs, mint a neve is mutatja. Se az edénynek, se a beleknek nem tesz jót.
2022. jún. 18. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!