A sót mikor kell hozzátenni a tojásrántottához?
Figyelt kérdés
Hallottam sokfélét már, hogy felverés előtt jó hozzátenni, felverés után, sütés közben, sütés után, tálaláskor, de olyan is volt, aki azt mondta, hogy egyáltalán nem kell bele só.2022. jún. 6. 19:00
21/22 anonim válasza:
Ha bármikor sütés előtt adod hozzá, kicist kiszáradhat. De amúgy teljesen mindegy.
Én fleverés előtt szoktam, úgy kényelmes mert egy mozdulattal felverodik a tojas es elkeveredik a so
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!