A sót mikor kell hozzátenni a tojásrántottához?
A legjobb, ha a nyers tojásba kevered, mert akkor lesz egyenletes az íze. De nem jó sokat tenni bele, mert könnyen elsózhatod, ha meg kicsit sótalan, akkor még a tányérod utána lehet ízesíteni.
Ha neked ízlik só nélkül, akkor az sem gond, csináld úgy.
Amit ne tegyél, az a vegeta, meg egyéb ételízesítök, azok tönkreteszik az ételt is, de föleg az ízérzékelésedet
Megvizesedik... Ez csodálatos, az ilyen mértékű hülyeségeket össze kellene gyűjteni, ne vesszen feledésbe. :D
Az uborka az, ami levet ereszt só hatására, de az a folyadék sem csak úgy keletkezik, eleve benne van az uborkában, nem a só teszi bele. :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak: akkor teszed bele, amikor akarod, érdemes még a tojások felverése előtt hozzáadni, hogy egyenletesen eloszoljon.
A Vegeta jó részt sóból áll, még jó, hogy mellé pluszban már nem sózól.
Hogy felverés előtt vagy után, tökmindegy, csak sütés előtt keverd el.
Nincs olyan, hogy elvizesíti. Ez nem cukkini...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!