Saslik sütőben vagy serpenyőben?
Figyelt kérdés
Ha itthon szeretnék saslikot sütni, és nincs konyhai grillem, akkor hogy érdemes nekiállni, hogy lesz finomabb? Serpenyős vagy sütős recepteket nézegessek?2022. jún. 2. 07:34
1/6 anonim válasza:
CSAKIS sütöben! Serpenyöben nem sül rendesen körbe, csak valószínüleg leég.
2/6 anonim válasza:
Mindenképp serpenyő,sütőben totál kiszárad.
3/6 anonim válasza:
Én sütőben sütőm, kiszáradhat de nem vészes és egyszerűbb, biztosan átsül, több fér
4/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy a magastespire teszem a hurkapálca két végét tehát maga a saslik így lóg. Eddig mindig tökéletesre sült.
5/6 A kérdező kommentje:
Hmmmm, az ötlet nem rossz, utolsó, viszont olyan feketetepsim csak az a lapos van, max egy centis a pereme talán, meg ugye az egyik oldala eleve lejtős a zsiradék kiöntésére.
Aminek fala van, az csak valami ilyesmi, de ez már picit magasabb:
Vajon ezzel is működhet, vagy inkább hanyagoljam a lógatást és maradjak a sima tepsinél? :D
2022. jún. 2. 18:58
6/6 anonim válasza:
Én a rendes tepsire teszel a rácsot megfordítva, és a rácsra a nyársakat.
Vagy egyik szintre a tepsit és a fölötte lévölre a rácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!