Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Saslik sütőben vagy serpenyőben?

Saslik sütőben vagy serpenyőben?

Figyelt kérdés
Ha itthon szeretnék saslikot sütni, és nincs konyhai grillem, akkor hogy érdemes nekiállni, hogy lesz finomabb? Serpenyős vagy sütős recepteket nézegessek?
2022. jún. 2. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
CSAKIS sütöben! Serpenyöben nem sül rendesen körbe, csak valószínüleg leég.
2022. jún. 2. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Mindenképp serpenyő,sütőben totál kiszárad.
2022. jún. 2. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Én sütőben sütőm, kiszáradhat de nem vészes és egyszerűbb, biztosan átsül, több fér
2022. jún. 2. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy szoktam, hogy a magastespire teszem a hurkapálca két végét tehát maga a saslik így lóg. Eddig mindig tökéletesre sült.
2022. jún. 2. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Hmmmm, az ötlet nem rossz, utolsó, viszont olyan feketetepsim csak az a lapos van, max egy centis a pereme talán, meg ugye az egyik oldala eleve lejtős a zsiradék kiöntésére.

Aminek fala van, az csak valami ilyesmi, de ez már picit magasabb:


[link]


Vajon ezzel is működhet, vagy inkább hanyagoljam a lógatást és maradjak a sima tepsinél? :D

2022. jún. 2. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a rendes tepsire teszel a rácsot megfordítva, és a rácsra a nyársakat.

Vagy egyik szintre a tepsit és a fölötte lévölre a rácsot

2022. jún. 2. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!