Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rakott krumplit miért kéne...

Rakott krumplit miért kéne olyan sokáig sütni?

Figyelt kérdés
A receptek 1 órát írnak vagy annál is többet, de 30 perc után is bőven megsül minden benne.
2022. jún. 1. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.
2022. jún. 1. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Ti hány percig szoktátok?
2022. jún. 1. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Hogy összeérjenek az ízek, és a rázúdított rengeteg tejfel felforrjon rendesen. Amúgy már minden meg van főve, de én sem csak 20 percre rakom be a sütőbe - akárki, akármit mond is...
2022. jún. 1. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Legfeljebb ha nyers krumplival csinálod kell olyan sok idő.
2022. jún. 1. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 Krisipoke válasza:
18%

Én mondjuk a tejfölt a tetején már teljesen el szoktam hagyni... Sok lényegét nem látom. Alatta csak jobban elázik, a tetején csak egy jellegtelen valami lesz... Bőven jó szerintem, ha evésnél rárakjuk.

Én általában azt tartom szem előtt elsősorban, hogy a kolbász rendesen megsüljön, és elkezdjen beleolvadni az íze a krumpliba. Mondjuk ilyen 40 perc körül.

2022. jún. 1. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Én a kolbászt elősütöm, a kisült zsírját a tejfölbe keverem, és összesen én is csak kb 20 percig szoktam sütni amíg megpirul a sajt.
2022. jún. 1. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ma addig amíg a szalonna megpirul a tetején, kb 40 perc.

Igazából semmi nem nyers benne, tehát sütni se kwne

2022. jún. 1. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ahhoz hogy minden íz jól összeérjen, legyen jó szaftja, rásüljön a sajt ahhoz jól jön az 50-60 perc sütés. Nem feltétlenül "kell".
2022. jún. 1. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 30-40 perc simán elég neki, hogyha elő van főzve a krumpli. Bár vannak akik nyersen rakják bele, de szerintem praktikusabb, hogyha előre meg van főzve a tojással együtt. Igazából akkor csak a kolbásznak kell megsülnie benne, meg a kötőanyagnak (hogyha van) elolvadnia esetleg a sajtnak megpirulnia.
2022. jún. 1. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
30 perc elég neki addigra sajt rá sül.
2022. jún. 2. 05:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!