Finomabb a rakott krumpli előfőzött burgonyával, vagy csak gyorsabban sül meg?
Én mindig főzve csinálom... Van hogy héjastol egyben, van hogy meghamozva, felkarikazva. De azért, mert sos vízben főzöm és így sokkal finomabb, mintha a nyers krumplit soznam meg a tepsiben.
A kolbász miatt úgyis sokáig sütöm, tehát akár lehetne is nyers a krumpli.
Barátnőm viszont mindig nyersen csinálja. De az sem rossz.
Aki elofozott apalanyagokat tesz a sutobe, az nem csoben sut csak megpiritja a tetejet ergo raolvasztja a sajtot.
Francia rakottkrumplit eleve nyers burgonyabol keszitik - igaz abban nem fott tojas van ... a hagyomanyos rakott krumpli is keszitheto nyers burgonyabol - csak a tojast kell megfozni elozetesen.
Szoktam igy is es ugy is kesziteni, a nyers krumplis valtozat egy picit jobb a vegeredmenyt tekintve (de valojaban nincs nagy kulonbseg csak jobb a krumpli texturaja).
A rakott krumplit nem tudod nyers krumpliból készíteni, mert nem fog megfőni, megpuhulni.
A ressenő krumplinál pedig kevés borzasztóbb van.
8!
A francia rakott krumpli hajszálvékonyra van gyalulva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!