Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finomabb a rakott krumpli...

Finomabb a rakott krumpli előfőzött burgonyával, vagy csak gyorsabban sül meg?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 22:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
8. Meg a tojás is nyersen teszik hozzá.
2022. febr. 23. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/27 anonim ***** válasza:
86%

8-as: itt NEM a francia krakott krumpliról van szó, ne keverd ide! Meg a magyar rakott krumpli nem a klasszikus csöben sült kategória.


Kérdezö: A rakott krumpliba fött krumpli kell, mert a tojást is megfözve teszed bele, a kolbásznak elég pár perc, hogy ne legyen nyers, a "rakottnak" csak az az értelme, hogy az összes hozzávaló meg a tejföl összeforrósodjon, egymás ízeit átvegye. Ez nyers krumplival nem müködne, mert annak jóval több idöre van szüksége, mire megpuhulna.

2022. febr. 23. 08:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

A francia rakott burgonya is főtt burgonyából készül szakmai szemmel.

A burgonya gratin készül nyers burgonyából.

Jobb főtt burgonyából készíteni az idő miatt is.

Könnyen előfordulása hogy 1.5 óra után is nyers maradhat a krumpli illetve az eltávozó vizet nincs ami feligya

2022. febr. 23. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/27 anonim ***** válasza:
70%
Csak főtt krumpliból jó, egyszer ettem nem főttből, hányinger, de komolyan..
2022. febr. 23. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/27 anonim ***** válasza:
94%

Egyszer a tesóm nyersből csinálta (újítani akart). Meg is puhult, mivel tett a tetejére alufóliát jó szorosan, és abban párolódott. De nem lett olyan finom, mint főtt krumpliból, levet eresztett a nyers krumpli.

Én nem szeretem, ha rakottas kaja szmötyiben úszik.

2022. febr. 23. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/27 anonim ***** válasza:
25%

Sima hejaban sult krumpli is puhara keszul a sima sutoben - miert ne puhulna meg felkarikazva es retegelve? Aki ilyet mond az nem is tud sutni :)


Legtobben amugy is helytelenul hasznaljak a sutojuket, hiszen az idore hivatkozva elofozik a dolgokat. Kemencebe-csobe-sutobe (kinek mi tetszik) nyersen tesszuk a dolgokat es ott keszul el az etel.


Melegszendvics sutokent hasznaljak legtobben a dutojuket es kozben azt hiszik ugy is kell csinalni, pedig nem!

2022. febr. 23. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem csinálom nyers krumplival, rémes. levet ereszt, a többi hozzávalónak jóval kevesebb idő kell minta nyers krumplinak. Teljesen fölösleges időpazarlás a nyers krumplival küszködni.
2022. febr. 23. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/27 qkker1 ***** válasza:
76%

"Kemencebe-csobe-sutobe ("


Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, de próbálod osztani az észt!


A csőben sütés nem a sütő fajtáját jelenti, hanem azt, hogy az étel valami alatt, leginkább sajttal borítva, készül!

2022. febr. 23. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/27 anonim ***** válasza:
35%
10: ja-ja, a gratin dauphnois! Kedvenc köretünk. :) Sok fokhagymás-szerecsendiós tejszínnel! NYmmm.... :)
2022. febr. 23. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak az egész más, mint a rakott krumpli
2022. febr. 23. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!