Finomabb a rakott krumpli előfőzött burgonyával, vagy csak gyorsabban sül meg?
8-as: itt NEM a francia krakott krumpliról van szó, ne keverd ide! Meg a magyar rakott krumpli nem a klasszikus csöben sült kategória.
Kérdezö: A rakott krumpliba fött krumpli kell, mert a tojást is megfözve teszed bele, a kolbásznak elég pár perc, hogy ne legyen nyers, a "rakottnak" csak az az értelme, hogy az összes hozzávaló meg a tejföl összeforrósodjon, egymás ízeit átvegye. Ez nyers krumplival nem müködne, mert annak jóval több idöre van szüksége, mire megpuhulna.
A francia rakott burgonya is főtt burgonyából készül szakmai szemmel.
A burgonya gratin készül nyers burgonyából.
Jobb főtt burgonyából készíteni az idő miatt is.
Könnyen előfordulása hogy 1.5 óra után is nyers maradhat a krumpli illetve az eltávozó vizet nincs ami feligya
Egyszer a tesóm nyersből csinálta (újítani akart). Meg is puhult, mivel tett a tetejére alufóliát jó szorosan, és abban párolódott. De nem lett olyan finom, mint főtt krumpliból, levet eresztett a nyers krumpli.
Én nem szeretem, ha rakottas kaja szmötyiben úszik.
Sima hejaban sult krumpli is puhara keszul a sima sutoben - miert ne puhulna meg felkarikazva es retegelve? Aki ilyet mond az nem is tud sutni :)
Legtobben amugy is helytelenul hasznaljak a sutojuket, hiszen az idore hivatkozva elofozik a dolgokat. Kemencebe-csobe-sutobe (kinek mi tetszik) nyersen tesszuk a dolgokat es ott keszul el az etel.
Melegszendvics sutokent hasznaljak legtobben a dutojuket es kozben azt hiszik ugy is kell csinalni, pedig nem!
"Kemencebe-csobe-sutobe ("
Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, de próbálod osztani az észt!
A csőben sütés nem a sütő fajtáját jelenti, hanem azt, hogy az étel valami alatt, leginkább sajttal borítva, készül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!