Rántottatok már ki füstölt húst?
Figyelt kérdés
Milyen lehet bepanírozva kisütni, mondjuk a füstölt sonkát vagy szeletelt csülköt? Az bizonytalanít csak el, hogy nagyon szárazak, valószínűleg ledobnák a panírt, de piszkálja a csőrömet az ötlet:D2022. máj. 26. 22:35
1/7 anonim válasza:
Ha ennyire kíváncsi vagy akkor próbáld ki, hajrá!
22/N
3/7 anonim válasza:
Egyszer megpróbáltam. Azt hiszem, füstölt főtt tarját rántottam ki. Nem állítom, hogy kimondottan rossz volt, de még egyszer nem fogom.
4/7 anonim válasza:
Elvileg megoldható - régen, amikor nem nagyon lehetett friss húst kapni, csinálták -, de csak szükségmegoldásként és csak soknát vagy tarját. Ezt legalább 24 órára be kellett áztatni vízbe vagy tejbe - állítólag tejjel finomabb lett -, utána leitatni róla a folyadékot, majd a megszokott módon panírozni. Az áztatás azért kellett, hogy a pácolás-füstölés alatti vízveszteséget visszakapja a hús, így nem száradt ki túlságosan.
De igazán nem lett olyan jó, mint a rendes hús, csak nem volt rossz.
(A nagymamám mesélte ezt a háború utáni idökröl)
5/7 anonim válasza:
Miért kell mindent panírozni és rántani...???
Főleg olyat, ami önmagában eleve finom....
7/7 anonim válasza:
Mi próbáltuk. Nem volt olyan rossz, de nem élnék ezen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!