Kemeny a csicseriborso?
Nem világos egészen, hogy mit csináltál vele, elég összevissza fogalmazol, de nem is annyira lényeg.
A konzerv csicseriborsó - ahogy a többi konzerv hüvelyes - nincs péppé fözve, nem nyers, nem kemény, de nem is puha, harapható állaga van.
Ha neked így nem tetszik, vegyél nyerset és fözd ronggyá, de úgy kevésbé egészséges.
AKi meg ilyen miatt kidobja az ételt, az nagyon pazarló, buta ember.
Ha még nem dobtad ki, akkor itt van pár recept, amitől puha, sőt kenhető állagú lesz.
Az ízüket ne kérdezd, én nem ettem még sosem, csak a lányom szereti, és ő mutatta ezt az oldalt, hogy próbáljam ki.
Nagyon szeretne rávenni az egészséges étkezésre.:)
Koszi! Es bocsi!
Nem gond ha nem puha, csak nem tudtam milyennek kell lennie es anyosom jott vendegsegbe es neki akartam csinalni mert vegan😅
Ha anyósod vegán és neki akarsz valamit csinálni, akkor jobb elöre rákérdezni, mit szeret és mit nem. Én vegánként éppen a csicseriborsóval nem tudtam megbarátkozni, meg a szójából készült dolgokkal.
De nagyon pozitívnak tartom, hogy így állsz hozzá, bárcsak több ilyen értelmes, toleráns ember lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!