Le lehet fagyasztani a lecsót? Nem lesz baja tőle?
Figyelt kérdés
gombát is tettem bele2022. máj. 14. 14:53
3/6 anonim válasza:
Én szoktam, most is van a fagyóban. Nem azt mondom, hogy olyan, mint frissen, de teljesen jó amúgy.
4/6 anonim válasza:
Nyersen le lehet fagyasztani az összetevöket, a készet nem nagyon jó, mert kiolvadáskor teljesen elpuhul.
Ha eredetileg nem fözted túl, akkor azonban nem lesz baja, másrészt meg semmi esetre se gyorsan olvaszd fel, a hütöbe téve várd meg, mire kienged.
A gomba abszolút nem probléma, emiatt nem kell aggódoni.
5/6 anonim válasza:
Ha kiolvad, egy gusztustalan trutyi lesz. Én nem fagyasztanám. Ha tartósítani akarod, inkább dunsztos üvegbe tegyél el belőle.
6/6 anonim válasza:
5-ös: Nem lesz gusztustalan, ha nem gyorsan olvasztják fel, meg ha eredetileg nem fözték rommá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!