Zsombi55 kérdése:
Menny tejszínhabot keverjek körülbelül 1/2 liter főzött vaníliás krémhez vagy pudinghoz ahoz, hogy laza de mégis összeálló krémet kapjak?
Figyelt kérdés
A főzött vaníliás krém már kihűlt és fel is kevertem. Csak a hab maradt hátra de nem szeretném szemre, attól tartok többet teszek mint kellene, s túl híg lesz.2022. máj. 13. 17:57
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2022. máj. 14. 10:51
4/4 anonim válasza:
Tejszínhabot? Nem habtejszínt, vagy sima tejszínt? De gyakorlatilag ha zselatinnal együtt kevered, akkor akármilyen arányban lehet, attól függ, mi is a célod vele. Lehet nagyon kemény (mint a túrókrém) állagúra is csinálni a zselatin meg fixálja, de lehet nagyon lágy (mint a krémes krémje) állagúra is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!