Gyorsan! Tiramisuhoz mindenképp fel kell verni a fehérjét habbá?
Igen fel kell verni. A tojás sárgáját a por és a vaníllia cukorral "habosra" kell verni akkor jó, ha a massza kifehéredik, majd hozzá kell adni a lehűtött mascarpone sajtot és miután jól összekeverted a felvert tojás fehérjét lazán, óvatosan hozzá kell adnod és összeforgatnod.
Feltéve ha eredeti tiramisut készítesz, mert van hamis is, de azt nem nagyon ismerem, nem tudom a receptjét.
Nekem van egy nagyon jó bevált receptem a desszert.eu oldalon találtam. Ebben a receptben nem kell felverni a tojásfehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!