Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyorsan! Tiramisuhoz mindenkép...

Gyorsan! Tiramisuhoz mindenképp fel kell verni a fehérjét habbá?

Figyelt kérdés
Vagy jól emlékezhetek a receptre,miszerint egészbe tegyem a tojásokat és habot tejszínhabból verjek?
2010. szept. 17. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen fel kell verni. A tojás sárgáját a por és a vaníllia cukorral "habosra" kell verni akkor jó, ha a massza kifehéredik, majd hozzá kell adni a lehűtött mascarpone sajtot és miután jól összekeverted a felvert tojás fehérjét lazán, óvatosan hozzá kell adnod és összeforgatnod.

Feltéve ha eredeti tiramisut készítesz, mert van hamis is, de azt nem nagyon ismerem, nem tudom a receptjét.

2010. szept. 17. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem van egy nagyon jó bevált receptem a desszert.eu oldalon találtam. Ebben a receptben nem kell felverni a tojásfehérjét.

[link]

2010. szept. 17. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
ki hogy szereti és készíti. Ahány ház annyi szokás. Biztos úgy is finom, ha nincs felverve a fehérje, de ha a felvert fehérjét hozzákeverik a masszához megnő a térfogata magyarul nagyobb, több lesz és és így bővebben tudod leönteni a piskótát .
2010. szept. 17. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
jah igen azt elfelejtettem írni, hogy nemcsak több, de lágyabb is lesz a krém, akárcsak más süteményeknél a tészta ha hozzákeverik. 1 voltam.
2010. szept. 17. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
15:51 én is meg csinálom,köszi!
2010. szept. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!