Gyorsan! Tiramisuhoz mindenképp fel kell verni a fehérjét habbá?
Figyelt kérdés
Vagy jól emlékezhetek a receptre,miszerint egészbe tegyem a tojásokat és habot tejszínhabból verjek?2010. szept. 17. 15:41
1/5 anonim válasza:
Igen fel kell verni. A tojás sárgáját a por és a vaníllia cukorral "habosra" kell verni akkor jó, ha a massza kifehéredik, majd hozzá kell adni a lehűtött mascarpone sajtot és miután jól összekeverted a felvert tojás fehérjét lazán, óvatosan hozzá kell adnod és összeforgatnod.
Feltéve ha eredeti tiramisut készítesz, mert van hamis is, de azt nem nagyon ismerem, nem tudom a receptjét.
2/5 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon jó bevált receptem a desszert.eu oldalon találtam. Ebben a receptben nem kell felverni a tojásfehérjét.
3/5 anonim válasza:
ki hogy szereti és készíti. Ahány ház annyi szokás. Biztos úgy is finom, ha nincs felverve a fehérje, de ha a felvert fehérjét hozzákeverik a masszához megnő a térfogata magyarul nagyobb, több lesz és és így bővebben tudod leönteni a piskótát .
4/5 anonim válasza:
jah igen azt elfelejtettem írni, hogy nemcsak több, de lágyabb is lesz a krém, akárcsak más süteményeknél a tészta ha hozzákeverik. 1 voltam.
5/5 anonim válasza:
15:51 én is meg csinálom,köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!