Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor már felhabzik a zsír...

Mikor már felhabzik a zsír vagy olaj, a sok sütéstől mit lehet tenni vele, hogy ne fusson ki?

Figyelt kérdés
légyszi ne azt írjátok,hogy öntsem ki,mert valami praktikára lennék kiváncsi!!
2008. dec. 18. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem próbáltam ki, egy régi szakácskönyvben találtam: néhány szeletbe, vagy karikára vágott krumplit kell a hús mellé dobni. Azt írják, a túlégett zsír/olaj kellemetlen ízét is elveszi, csak nem szabad megenni!
2008. dec. 18. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.de nem hiszem,hogy működik én is szakácskönyvbenolvastam,hogy a kozmált ételt és a sós ételt helyre lehet hozni ha krumplit főzünk bele,de egyiket se sikerült...
2008. dec. 19. 10:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!