Gombát főzni lehet? Jó íze lesz?
Figyelt kérdés
Ötleteket kérnék, hogy készítsem el finomra a gombát olaj vagy zsiradék hozzáadása nélkül. Ha csak vízben megfőzöm fűszerekkel az úgy jó ízű lesz szerintetek?2022. máj. 6. 14:23
11/16 A kérdező kommentje:
Félzsiros túró, olajos magvak.
2022. máj. 6. 15:32
12/16 anonim válasza:
Főzz zsiradék nélküli gombalevest.
13/16 anonim válasza:
Süsd meg kevés Flora Original 45% zsírtartalmú margarinban, finombann sokkal a gomba íze, mintha csak főne.
14/16 anonim válasza:
13. Ez igaz, de azt írta hogy nem szeretne minden ételhez zsiradékot használni
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már megcsináltam, nem lett rossz, de az tény, hogy olajban pirítva jobb íze szokott lenni, de abszolút nem rossz és ehető.
2022. máj. 6. 16:31
16/16 anonim válasza:
Én gomba krémlevest szoktam gyártani, úgy alig kel zsír és egész jó sűrű üresen is. 1 ek keményítő elég amúgy 3 literhez, szerintem az vállalható. Egy harmad evőkanál kacsazsíron pirul 1 hagyma, egy tál gomba, kakukkfű. Ilyen mennyiségnél elenyésző kerül a tál ételbe!
A zsírt nem teljesen kell elhagyni! Hagyd el a gagyi étolajat, cukrozott dolgokat, pálmaolajat, kókuszolajat, de 1ek zsíron készülő 3 liter leves 3-4 napig eszegetve rohadtul nem sok! Annyi még kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!