Nincs időm főzni, pedig én finomat akarok enni?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, nem akarok napi 7-8 órákat a konyhában tölteni, csak hogy finomat ehessek. Rendelni pedig nem fogok, úgy nagyon gyorsan elfogyna a pénzem, csak egy sima szendvics az 1500-2000 forint ezzel pedig még jól lakni sem lehet.2022. ápr. 30. 21:41
141/161 A kérdező kommentje:
Csináltam ma rántott húst, ahogy ajánlottátok. Tudnátok adni valami tippet, hogy tudnám gyorsabban elkészíteni, mert kb. 4 óra kellett mire kész lett és enni tudtam belőle?
2022. máj. 5. 20:14
142/161 anonim válasza:
141: a hiba a te készülékedben van...
Én egy ötfős családra (min. 10-12 szelet rántotthús) főzök, ekkora adag FÉL ÓRA alatt készen van.
143/161 anonim válasza:
Persze ha előtte le kellett vágnod a disznót, és szépen szétbontani, kiszedni belőle a karajt, akkor simán meglehet 4 óra.. :))))))
144/161 anonim válasza:
És mit csináltál négy óráig??? Most komolyan. Semeddig nem tart a rántott húst elkészíteni.
145/161 anonim válasza:
Most már én is azt mondom hogy ne etessük. :D
146/161 anonim válasza:
145: Jogos! :-DDD
Nettó troll!
147/161 anonim válasza:
Kérdező, ne hülyéskedj már...én ajánlottam a rántott húst, de tényleg nem tudom elképzelni, mi tartott eddig. (Ha csak nem 10 kg húst rántottál ki)
Milyen húsból csináltad?
148/161 anonim válasza:
147. Most a saját szavamat szegem meg, de a kérdező lehet hogy a hús besózását is beleszámolta az elkészítésbe?
149/161 anonim válasza:
148. Írtam az előbb, h valszeg a disznó levágását is. 😂😂😂
150/161 anonim válasza:
148. Nekem meg az jutott az eszembe, hogy vett mondjuk 2 kg disznócombot egybe, és úgy-ahogy volt bepanírozta, és hát az azért nem sül át olyan hamar...:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!