Nincs időm főzni, pedig én finomat akarok enni?
Végigolvastam a kérdéseket, válaszokat, és arra jutottam, hogy te vagy a Naphta haverom vagy, vagy az a srác, aki azt hitte, hogy a rizst azt úgy gyártják.
Bár ő értelmesnek tűnt aztán, hogy egész jól elbeszélgettünk.
A kérdésedhez meg: csinálj rántott húsokat-zöldségeket, rántott sajtot. Ezekben a són kívül nincs fűszer, nincs tejszín, nem kell hozzá sütő, nem főzelék, és nem parasztos. Bár tény, hogy azért vidéken is csak-csak nagy nehezen legyűrik valahogy a rántott csirkét.
Vagy csinálj natúr hússzeletet, azok is megfelelnek a kritériumoknak.
Ha csak a tejszínnel szemben vannak averzióid, akkor ott a tejbegríz, tejberizs.
Akkor ott van mondjuk a hasábkrumpli, amit gyorsan meg lehet sütni sütő nélkül, és vagy reszelsz rá sajtot pl. vagy csinálsz hozzá a tetszésednek megfelelő mártást. Esetleg pár perc alatt sütsz mellé tojást.
Tojásról jut eszembe a tojáspörkölt, aztán a gombapörkölt. Ezek is rövid idő alatt készülnek.
Resztelt csirkemáj, bár abban van bors és majoranna, de akkor csináld meg simán hagymával, és hagymás máj néven tálalhatod. Vagy csak egyszerűen süsd meg zsírban. (Tudom, a te fogalmad szerint ezek főtt ételek, de legalább gyorsak.:D
Zöldborsóleves, karalábéleves, gombaleves, paradicsomleves, paprikás csirke, rizibizi, na jó, ennyi elég lesz,Nesze fiam, és ne köszönd meg. Remélem, ezekben nem találsz kivetnivalót. Mert az ugye az öreg halász hálója...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!