Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nincs időm főzni, pedig én...

Nincs időm főzni, pedig én finomat akarok enni?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, nem akarok napi 7-8 órákat a konyhában tölteni, csak hogy finomat ehessek. Rendelni pedig nem fogok, úgy nagyon gyorsan elfogyna a pénzem, csak egy sima szendvics az 1500-2000 forint ezzel pedig még jól lakni sem lehet.

2022. ápr. 30. 21:41
 121/161 A kérdező kommentje:
Felpuffadok tőle.
2022. máj. 2. 18:56
 122/161 anonim ***** válasza:
120. Akkor a tejszint hagyd ki.
2022. máj. 2. 19:02
 123/161 anonim ***** válasza:
120. Szóval keress olyan szószt amiben nincs tejszín.
2022. máj. 2. 19:06
 124/161 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne etessétek... :-D
2022. máj. 2. 19:10
 125/161 anonim ***** válasza:
124. Tapasztalataim szerint úgy 60% az értelmetlen értelmetlen kérdés.
2022. máj. 2. 19:23
 126/161 anonim ***** válasza:
91%
Ne adja az isten, de borítékolható, hogy háborús helyzetben már a harmadik nap két pofára tömnéd a döglött patkányt, ha megérnéd.
2022. máj. 2. 21:40
 127/161 anonim ***** válasza:
81%

Végigolvastam a kérdéseket, válaszokat, és arra jutottam, hogy te vagy a Naphta haverom vagy, vagy az a srác, aki azt hitte, hogy a rizst azt úgy gyártják.

Bár ő értelmesnek tűnt aztán, hogy egész jól elbeszélgettünk.

A kérdésedhez meg: csinálj rántott húsokat-zöldségeket, rántott sajtot. Ezekben a són kívül nincs fűszer, nincs tejszín, nem kell hozzá sütő, nem főzelék, és nem parasztos. Bár tény, hogy azért vidéken is csak-csak nagy nehezen legyűrik valahogy a rántott csirkét.

Vagy csinálj natúr hússzeletet, azok is megfelelnek a kritériumoknak.

Ha csak a tejszínnel szemben vannak averzióid, akkor ott a tejbegríz, tejberizs.

Akkor ott van mondjuk a hasábkrumpli, amit gyorsan meg lehet sütni sütő nélkül, és vagy reszelsz rá sajtot pl. vagy csinálsz hozzá a tetszésednek megfelelő mártást. Esetleg pár perc alatt sütsz mellé tojást.

Tojásról jut eszembe a tojáspörkölt, aztán a gombapörkölt. Ezek is rövid idő alatt készülnek.

Resztelt csirkemáj, bár abban van bors és majoranna, de akkor csináld meg simán hagymával, és hagymás máj néven tálalhatod. Vagy csak egyszerűen süsd meg zsírban. (Tudom, a te fogalmad szerint ezek főtt ételek, de legalább gyorsak.:D

Zöldborsóleves, karalábéleves, gombaleves, paradicsomleves, paprikás csirke, rizibizi, na jó, ennyi elég lesz,Nesze fiam, és ne köszönd meg. Remélem, ezekben nem találsz kivetnivalót. Mert az ugye az öreg halász hálója...

2022. máj. 2. 22:10
 128/161 anonim ***** válasza:
75%
Brassói nem-túl-apró-pecsenye tepsis burgonyával. Jó friss kenyérrel.
2022. máj. 3. 07:49
 129/161 anonim ***** válasza:
100%
128. A kérdező tuti hogy erre is azt válaszolná hogy parasztkaja.😃
2022. máj. 3. 07:53
 130/161 anonim ***** válasza:
100%
129: 99,99% ! :-DDD
2022. máj. 3. 08:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!