Miért szoktak használni külön tortabevonókat, mivel jobb mint a legolcsóbb táblás csokik?
Figyelt kérdés
könnyebben lehet velük dolgozni összetevőileg, vagy árban jobban operálnak annyival hogy valaki ezt választja egy 200 ft-os legalapabb "normális" csoki helyett?2022. ápr. 23. 19:15
2/4 anonim válasza:
Az osszetevoje birzalmas, nem finom es nem is csoki.
Viszont nem kell tekperalni. A sima csokival ha bevonsz valamit, par nap utan feheredik ha nem temperalod meg nem lesz olyan roppanos. A tortabevononal keg nincs ilyen.
De ha jo minisegu finom sutemenyt akarsz, felejtsd el a bevonot
3/4 anonim válasza:
Könnyű vele dolgozni: megolvasztod, ráöntöd és szép fényes lesz. Viszont az ízének semmi köze sincs a csokoládéhoz. A valódi csokoládéval sokkal nehezebb elérni a kívánt látványt, viszont az íze jobb.
4/4 anonim válasza:
Az átlag, olcsó, táblás tortabevonó szerintem borzalmas, amit szeretek használni, az a dr oetker zacskós bevonó, amit csak forró vízben fel kell olvasztani és lehet is a tortára csurgatni és az íze is jó. Cserébe viszont ez jó drága, így sokszor inkább valamilyen étcsokit veszek és azt olvasztom fel gőz fölött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!