Jó még az olaj?
Leszoktam szűrni es elrakni de ez bent maradt a tuzhelyben.
2fagyasztott rantott hust csinaltam belole még pénteken,felhasználhatom meg ha igen meddig?
Eleve nem egészséges többször sütni az olajban, de ha húst sütöttél benne és több, mint 2 napig ált szobahőmérsékleten, akkor abban van pár bacitenyészet.
Nem mellesleg, meg lehet úgy sütni a mirelit vackokat, hogy minimális olajat használsz
Öhm, ezek szerint én nagyon elvetemült vagyok, se sose szoktam előre szűrögetni az olajat... van egy külön olajos edény, amiben csak a bő olajos vackokat sütjük, abban marad benne az olaj, és következő használat előtt szűröm át csak. (2-3x használom max, attól függ, mi sült benne, mennyire koszmós az alja.)
Sose volt még tőle bajunk, pedig nem csinálunk heti kétszer ilyesmit, van, hogy hetekig ott áll az olaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!