Ugyanazt az olajat hányszor lehet felhasználni?
Figyelt kérdés
#Sütés, olaj,
2022. ápr. 5. 11:08
3/7 anonim válasza:
Én akkor nem használom többet, ha nagyon bebarnul. Hacsak krumplit sütök benne, akkor 4-5 alkalom, rántott dolgoknál 2-3 alkalom.
4/7 anonim válasza:
Sütsz benne húst, aztán krumplit, aztán beleöntöd az 1-es golfba :D
5/7 anonim válasza:
Ezt így nem tudom megmondani, hogy hányszor szoktam, amíg tiszta addig használom. Ha nem tiszta akkor átszűröm és meglátom. Panírozott cucc vagy hal után cserélem, azzal már nincs mit csinálni.
6/7 anonim válasza:
Attól fugg, mit sutsz benne és mennyit. Készétel pl rántott dajt esetén 3szor buztos használom. Kozte persze leszurom
7/7 anonim válasza:
Szerintem is kb amit írtak. De nyilván minden használat előtt nem árt, ha leszűrőd egy egyszerű szűrőn, hogy az előző étel darabkái ne maradjanak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!