Mézeskalácsot sütöttem 2napja! Még nem puhul! Az egyik ismerősöm azt mondja a levegőn (szobában) puhul napok alatt, a másik azt h lekell takarni. Mikorra puhul meg, és mit csináljak vele, hogy jobb?
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 19:29
1/6 anonim válasza:
Belerakod egy fedeles dobozba, és raksz mellé almaszeleteket. Ha az almák teljesen kiszáradtak összefonnyadta, és még nem elég puha a mézes, akkor cseréled őket. Az almákat. ÉN a spájzban tartom, és már másnap puha volt. Milyen recept szerint csináltad?
2/6 A kérdező kommentje:
56dkg liszt
36dkg porcukor
2kanál langyos méz
2kávéskanál szódabikarbóna
2kávéskanál törött fahéj
1kávéskanál szegfűszeg
Mamám receptje-csak nem akartam felhívni megkérdezni mert már csak akkor akartam szólni amikor tökéletes,h büszke legyen rám :))
2008. dec. 17. 19:39
3/6 A kérdező kommentje:
Most néztem jól levágták az utolsó szavamat!Sőt azt írtam h "hogy jó legyen?"
2008. dec. 17. 19:59
4/6 anonim válasza:
Nagyjából én is úgy csinlom ahogy te.. próbáld meg az almákat, az mindig bejön nekem.
5/6 anonim válasza:
A mindmegette.hu-n van olyan recept, hogy "bombi házilag". Ha legközelebb mézeskalácsot sütsz, ezt próbáld ki. Ez nagyon szuper recept. Nem kell várni, hogy puhuljon, mert már kapásból puha.
6/6 anonim válasza:
Mi a speizba szoktuk tenni, nem a szobaba, szerintem ott meleg van neki, nem? Biztos megpuhul karacsonyig, ne aggodj! Tudom anyukam is mindig 1 hettel karacsony elott mar megszokta sutni, mert par nap kellett amire megpuhult. Ne aggodjal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!