A kérdező szavazást indított:
Igen, mindkettőt.
A lecsót igen, a tökfőzeléket nem.
A tökfőzeléket igen, a lecsót nem.
Nem, egyiket sem.
54 szavazat
1/12 anonim válasza:
Épp tegnap esett le az állam amikor néztem a zöldségárakat. A lecsó lassan luxuséttermi kaja lesz :-(
3/12 anonim válasza:
1, főzz nyáron. Nincs szezonja a paprikának, paradicsomnak.
4/12 anonim válasza:
Na igen, a lecsó kimondottan nyári étel, nem áprilisban van paprika vagy paradicsom dömping...
Szeretem mindkettőt.
6/12 anonim válasza:
3, 4: kiderül, idén mennyibe fognak kerülni szezonálisan az alapanyagok... lehet, sajnos, akkor is megközelíti majd a luxus árat...
7/12 anonim válasza:
A téli lecsó mindig luxusdolog volt :D Nem is értem, szezonban főzz be és tedd el üvegben télire.
8/12 anonim válasza:
7. Az a baj hogy a mai rohanó világban már a szezonális zöldségeket sincs időnk kivárni. Mindig azonnal kell minden.
9/12 anonim válasza:
A lecsót jobban szeretem. De inkább nyáron készítem, amimor minden megterem hozzá a kertben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!