Csak fagyasztott pisztráng van itthon, baj, ha egyből bedobtam a sütőbe?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs időm kiolvasztani, így jobb híján bedobtam a sütőbe 220 fokra. Gond lesz belőle?2022. ápr. 7. 16:28
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy így egy pempő lesz a végeredményt.
2/4 anonim válasza:
Nem, nem lesz baja, de figyelni kell rá, mert ilyenkor a külseje könnyen megég, belül meg nyers marad. Elöször inkább 150-160 fokon süsd, amíg kiolvad és csak utána tedd magasabbra a höfokot!
3/4 anonim válasza:
Tökéletes lesz így, igazából teljesen felesleges kiolvasztani.
4/4 anonim válasza:
Mi mindig kiolvasztjuk, nagyon aránytalanul sül meg egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!