Fagyasztott csipetke elkészítése?
Hogy lehet jóra megfőzni a fagyasztott csipetkét?
Nekem a külseje már szétfőtt, de belül még nem főtt át. Ki kellene előre olvasztani, legalább is valamennyire vagy a főzésre van valami trükk?
Mielött valaki beleköt: azért fagyasztottam a csipetkét, mert itt olvastam valahol, hogy van ilyen is, és mivel egyedül élek, nekem az egy tojásból készült mennyiség 3-4 adagnyi.
Minden segítö választ előre is köszönök.
Én készre csipkedem, egy tálcán szétterítve beteszem a fagyóba, ha megfagyott bezacskózom.
Nálad mi volt a gond a főzéssel?
Bocs, most látom, hogy leírtad. Csak a kérdést olvastam el!:(
(3-as vagyok)
Nem voltak túl nagyok?
Vagy a tojáson kívül tettél még hozzá vizet is?
Rengeteg mindent fagyasztok, a csipetkét is, de még ilyesmivel nem találkoztam.
A fagyasztott gombócot is fagyosan teszem a vízbe és nem ázik szét a külseje, mégis megfő.
Lobogó forró sós vízbe beleteszem, lefedem, fedő alatt főzöm visszaforrástól számítva 5-5-8 percig. Hogy mennyi ideig, azt sosem mértem. Amikor feljönnek, hagyok nekik pár percet még a forrásban levő vízben, aztán leszűröm.
(3-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!