Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készítsem el, h ne olyan...

Hogy készítsem el, h ne olyan legyen, mint a cipő talpa?

Figyelt kérdés

Mindig csirkét szoktam sütni v főzni, de most bátorkodtam megvenni pár szelet sertés karajt. Tejszínes gombával készítem, a receptben azt írta, h a végén a húst főzzem puhára. De mégis meddig kell főznöm? 20 perce főzöm kis lángon a tejszínes-gombás lében, de még mindig olyan, mint a cipő talpa. Vagy valamit elrontottam? Megpuhul ez egyáltalán?

Köszönök minden segítséget! Sajnos nekem ebben semmi rutinom :/



2022. márc. 25. 11:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A purin vázas fehérjéket nem tudjuk megemészteni, ami a vöröshúsokbn van sok. A szárnyasokban kevesebb, de a pulykát sem javasolják már, legfeljebb néha a combját, a mellét már nem. A csirkehúsban a legkevesebb az ilyen fehérje. Ez attól is függ, h Neked mennyire súlyos a betegséged, mennyire magas a húgysavszinted. Én amióta tartom a diétát, nekem a húgysavszintem a véremben épp a felsö határ alatt van, ezelőtt magasabb volt. A csirkében is van purin vázas fehérje, de abban a legkevesebb, és ugye annak is a melle húsában a legmagasabb.
2022. márc. 25. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Köszönöm a gyors választ. Majd csak beletanulok mit szabad és mit nem.
2022. márc. 25. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!