Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott halrudat mennyi...

A fagyasztott halrudat mennyi ideig kell sütni forró levegős fritőzben?

Figyelt kérdés

Halrudakat szeretnék sütni olaj nélkül forró levegős fritőzben. Esetemben egy Philips AirFryer készülékkel. Mennyi ideig kell sütnöm, és hány fokon?

Megmondó Kapitánynak: semmi konkrét leírást nem adtak az eszközhöz, egy szöveges leírás nélküli, pár képet tartalmazó papírlapon kívül, továbbá nincs senki akitől segítséget kérhetnék.

2022. márc. 20. 13:19
1 2
 11/15 Szeppl válasza:
50%
10 válaszból egyetlen, a tizedik használható és jó. Ez az internet. 10 millió virológus, stb.
2022. aug. 31. 14:19
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Aztán miért Szeppl? Eleve nem kell megforgatni Airfryerben, mivel annak a lényege a cirkulalo levegő, ergo körben éri, nincs miért megforgatni. Másrészt én most épp megneztem, az itthon lévő halrudacskan konkrétan 8 perc szerepel, 12 alatt xarrá égne
2022. aug. 31. 14:33
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
12es minden airfryer más. nekem így lett jó annyi különbséggel hogy elírtam nem 180fok hanem 190. nem ég el tökéletes lesz. nincs 2 ugyanolyan airfryer. mindegyik máshogy süt.
2022. aug. 31. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:

13!

Épp ez a lényeg, hogy nem egyformák

2022. szept. 1. 07:02
 15/15 anonim válasza:
Ebben a pillanatban vettem ki, az egyik fele szépen átpirult, a másik fele nekem is eléggé leragadt, és ilyen taknyos, mállós lett. Elején lespricceltem kókuszolajjal, illetve félidőben próbáltam forgatni, de úgy mállott, mint a takony, nem tudom, mint csesztem el :( Lehet marad az olajban sütés =\
2023. márc. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!