Lidl fagyasztott, elősütött zsemlével mit kell csinálni? Sütőben meddig kell sütni?
Rajta van a csomagoláson. 1-2 perc eltérés lehet a termékek között.
Gyorsabb és célravezetőbb lett volna elolvasni. Fejből senki, legalább is nem sokan tudjuk. :(
Elkészítési javaslat:
1. Melegítse elő a sütőt a csomagoláson jelölt hőfokra!
2. Amennyiben szükséges, olvassza ki a péksüteményeket a csomagoláson feltüntetett idő alatt!
3. Bontsa ki, majd helyezze el a péksüteményeket egy sütőpapírral kibélelt tepsin a csomagoláson jelzett módon!
4. Helyezzen egy 0,5-0,7 dl vízzel töltött hőállótálat a sütőbe a tepsi alá, valamint spriccelje meg vízzel a péksüteményeket!
5. Süsse a péksüteményeket a csomagoláson jelölt ideig!
6. Fogyasztás előtt hagyja kicsit hűlni a péksüteményeket!
Jajjistenem.... Megint egy lusta kérdező, aki arra nem képes, hogy a csomagoláson elolvassa... vagy felmenjen a lidl.hu-ra...
LOL
Köszi a kedves, pozitív válaszokat. Mivel teljesen átlátszó zacskóban volt, így nem tudtam elolvasni az instrukciókat. Örülök, hogy ti tökéletes háziasszonyok vagytok, és a semmit is el tudjátok olvasni :) Puszi, és tényleg köszi!
A 6 pontos instrukciót megtaláltam a neten, de nem gondoltam, hogy az előresütött császárzsemle tökéletesen ugyanúgy készül, mint mondjuk a lekváros batyu.
Mellesleg ezeket a dolgokat is ki kell tapasztalni, hogy hogy a legjobb, ahogy minden mást. Ezért tettem fel a kérdést. :)
Remélem olyan jó szájízzel fogjátok fogyasztani a kövi adagot, mint amilyennel ide írtatok :)
LOL - fura lehet a küszöbe a humorszintednek, ha ezen te hangosan felröhögsz.
Akkor is ha szinte teljesen lekopott, és szinte csak mákszemek maradtak rajta? A braille írást szerencsére nem értem, mert nem vagyok vak.
Szívesen le is fotózom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!