Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen mélyhütőtt készételek...

Milyen mélyhütőtt készételek vannak, amiket csak meg kell mikrozni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

HA normálisan olvasztod fel, akkor gyakorlatilag minden ételt lehet fagyasztani, utána pedig normális lesz az állaga.

Nem tudom, mit csinálsz a tésztával, de nekem sosem volt még ragacsos, vagy rosszul fözöd (túlfözöd, és már eleve nem igazán jó), vagy lassan fagyasztod, vagy túl vastag rétegben , és nem egyenletesen olvad ki.

2022. márc. 19. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A rántás nem lesz csomós, ha alaposan átkevered, és még egy picit megmikrózod!
2022. márc. 19. 20:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 A kérdező kommentje:
Zoldsegek gumis allaguak lesznek levesben
2022. márc. 20. 02:26
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
NEM, csak ha rosszul fagyasztottad!
2022. márc. 21. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 A kérdező kommentje:
Hogy lehet rosszul fagyasztani?
2022. márc. 22. 05:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Túl lassan hül le az étel, mert nagy tömbben van, túl vastag a csomagolásban
2022. márc. 22. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 A kérdező kommentje:
Kicsi dobozokba teszem, mindig gumis lesz
2022. márc. 22. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!