Milyen mélyhütőtt készételek vannak, amiket csak meg kell mikrozni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 18:28
1/17 anonim válasza:
Minden nagyob üzletben találsz. Van sokféle rizseshus spagetti makaronóni ..stb stb...
2/17 A kérdező kommentje:
olyanra gondolok, amit itthon elkészítek, és amikor enni akarok belőle, csak megmikrozom
pl. tésztákat nem fagyaszthatok
2022. márc. 19. 19:09
3/17 anonim válasza:
Ja értem már a kérdést. Akkor főzeléket csinálj. nálunk mindig volt bab borsó lencse a fagyóban
4/17 A kérdező kommentje:
lisztes rántás nem lesz darabos felengedésnél?
2022. márc. 19. 19:15
5/17 anonim válasza:
Pörkölt, paradicsomos húsgombóc, mindenféle káposztás étel, sült húsok, rizseshús, pásztortarhonya, chilisbab
6/17 anonim válasza:
Miért ne fagyaszthatnál tésztát ? Én szoktam káposztás tésztát, mákos tésztát, de pörköltet is előre összekeverem tésztával, rizses húst is. Sült húsokat, rántott húst, fasirtot is. Sok mindent lehet. Palacsintát, sör kiflit, szinte minden pékárut... stb
7/17 A kérdező kommentje:
azért mert ilyen vizes mócsingos állaga lesz felengedés után
2022. márc. 19. 19:47
8/17 anonim válasza:
Mikrózáskor a kiolvasztó funkciót kapcsold, az nem csinál hirtelen nagy hőfokot az ételben, a tésztafélék sokkal jobbak így.
9/17 A kérdező kommentje:
akkor is olyan lesz :(
2022. márc. 19. 19:50
10/17 anonim válasza:
Nem tapasztaltam még, hogy mócsingos lenne a tészta kiolvasztás után. Esetleg próbálj ki más tésztefélének a kifőzését, van tojásos és tojás nélküli is, hátha más állagot tapasztalsz. Én rendszeresen fagyasztok tésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!