Létezik olyan, hogy cukkínipörkölt? Ha igen, hogyan kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Van egy pár cukkínim, töltöttem, főzeléket csináltam, de eszembe jutott, hogy nem-e lehetne belőle pörköltöt készíteni? Párolt rizzsel.2010. szept. 13. 10:29
2/8 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy kell, mint ált. a pörkölteket. Hagymát kicsit megdinszteled olajban, teszel bele pirospaprikát, majd a cukkinit, egy nagyon pici vizet teszel alá (szerintem ebbe alig kell), + só és pici bors. Én szoktam főzeléket csinálni karfiolból, borsóból, répából is.
3/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm!
Én is szoktam főzeléket mindenből, még karalábéból is! :)
Ebbe nem kell több fokhagyma, mint amikor a cukkínifőzeléket készítem?
2010. szept. 13. 10:37
4/8 anonim válasza:
Pörköltbe nem kell fokhagyma. Úgy csináld, ahogy a borsópörköltet kell. Ott először hagymából kell sűrű pörköltalapot csinálni, a víz többszöri elpárologtatásával.
5/8 anonim válasza:
ugyanúgy, mint a pörköltet. lehet a végén tejfölözni. de a végeredmény inkább a lecsóra hasonlít, mint a pörköltre. én szeretem
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
2010. szept. 13. 10:46
7/8 anonim válasza:
Mi imádjuk a cukkinit minden formában, itt sok jó receptet találsz:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2010. szept. 13. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!