Mivel szoktátok készíteni a krumplipürét?
9. vagyok, ezt minden irányból elrontották, pedig neves csárda volt! Szeretem használni, de nekem ebbe semennyire nem illett!
Hangsúlyozzuk ki, hogy csak a plusz dolgokat készíted el botmixerrel, mert a burgonyából tapétaragasztó lesz tőle, mégis lustaságból sokan csinálják azzal! :D A krumplit préselve pürésítjük.
9-es: köszi a kiegészítést, nem figyeltem eléggé. Ez a hátránya, hogy gyakorlott vagyok, ez nekem természetes dolog. Ezért is öürlök, hogy ezt kiemelted, mert sok mérgelödést megtakarítunk másoknak, akik ezt nem tudják.
(A "neves csárdák" esetében meg elég sok negatívumot tapasztaltam már, ezért nem lepödöm meg, ha nem igazán jó ételt tálaltak)
#8: végül is logikus.... a tejszín tkp. vaj és tej keveréke. :-D
Hiszen a tejszínből készül a vaj.
Nálam kizárólag vaj-tej-só, mert a krumplipürét pont emiatt a tejes-vajas íz miatt imádom.
(Legközelebb kipróbálom a tejszínest, mert felcsigázott!:)
Szoktam készíteni különböző ízesítésű törtkrumplikat, de nekem azok nem krumplipüré, hanem hagymás, sajtos, vagy akármilyen krumpli.
Szia
Én teszek bele delikatot is, pár tekerés borsot, kevés szerecsendiot, vajat és kézi mixerrel (nem botmixerrel! Mert úgy a keményítő miatt olyan mint egy nyúlós gumi, nem szeretjük) osszedolgozom.
Ha rokonok jönnek nálunk és krumplipuret készítek mindig megkérdezik, hogy hogyan csinálom, mert mindenki botmixerrel csinálja.
Utolsó vagyok
Ha pl a köret fasírt, oldalas, házi kolbász, sült hús, stb akkor annak is keverek bele a szaftjabol és az is nagyon jó ízt ad neki, de akkor nem teszek bele vajat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!