Kikészít a főzés!!! Hogy lehet egy négy tagú családra négy felé főzni???
Számomra felfoghatatlan, hogy egy felnőtt ember képes mirelit kaján élni 😮 Fel kellene fognia, hogy mennyire egészségtelen és konkrétan minden egyes évessel magát pusztítja. Hiába finom, ha közben tönkre tesz, egy felnőtt ezt mérlegelje már basszus. Amúgy miért nem főz ő is?
Mi mind a ketten főállásban dolgozunk, de magunkra főzünk, mert úgy egyszerűbb és gyorsabb mindenkinek (+én vega vagyok, ő meg heti 1-2x eszik húst).
Szóval szerintem vond be a férjed is, legyen egy egészséges és tudatos kapcsolata az alapanyagokkal, ételekkel. Sok dologban tudnak a fiúk is segíteni: előkészítés, takarítás. Sok terhet le tudnának venni rólad.
A kérdés inkább az, hogy két ilyen akaratgyenge batár felnőtt miért gondolta, hogy jó ötlet két gyereket is nemzeni...
Az gondolom fel sem merül bennetek, hogy a szülői felelősség része az egészséges, teljes étkezésre nevelés is, ugye? Nem, nálatok "leveses a gyerek", apuci meg mirelit pizzát hajlandó csak zabálni.
Menjetek el közösen dietetikushoz, hogy ne ilyen tragédia legyen az életetek.
Egyébként nem biztos hogy kamu.
Nálunk az hagyján, hogy ahányan vagyunk, annyi intolerancia, oké, de emellett a kicsinek éveken át volt a "csak tészta"-mánia, a nagynak meg a hús hússal.
De a pörkölt az nem, a csirke nem, a gomba pfuj, a levesek közül kettő......
Szóval, na ez úgy működött, hogy oké általában mindenmentesen főztünk (mert azért egy gluténhiba napokig fáj), viszont leves+főételt.
Akinek nem tetszett, az szendvicset evett, vagy melegszenydvicset - ha ebédre, akkor ebédre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!