Kikészít a főzés!!! Hogy lehet egy négy tagú családra négy felé főzni???
Tudod, megszoksz, vagy megszöksz. Nálunk sem szeret mindent mindenki. DE, mindig van itthon felvágott és süthetős zsemle, ha valakinek nagyon kopog a szeme, és nem kell neki a gulyáslevesem, akkor eszik szendvicset. Nem érdekel a bociszem, meg az efélék, vagy a hűtőnyitogatás. Én pl csak üveges lecsót csinálok, és törtkrumplival eszem, férjem meg ettől hányik. Hát aznap rántottát vacsorázik, amit ő maga készít. :)
Nem vagy te szolga, hogy 4 felé főzz, ezt gondold át. Férjed meg egy tapló, hogy csak gyorskaját hajlandó enni. Kérdezd meg tőle, hogy ennyire xarul főzöl, vagy ilyen jól keres, hogy neki mindennap mehet az 1000 Ft-os pizza meg hambi külön?
A férjeddel megpróbálhatnál kicsit egészségesebb ételeket is elfogadtatni. Így hamar meghízik, cukorbeteg lesz vagy szívrohamot kap, és nem lesz hosszú életű, ha pedig igen, akkor jó eséllyel 70 év felett demens lesz.
Szóval próbálj kicsit tájékozódni, mi lenne egészséges és a családot elkezdeni szoktatni.
A másik, hogy több napra főzzél, ami marad, fagyaszd le, következő héten épp olyan jó.
Én amúgy hat emberre főztem négyfélét, szóval abszolút megértelek, hogy megterhelő. Volt néhány étel, amit mindenki megevett, de nem sok.
Néha leültünk egyezkedni, hogy mi legyen, aztán a következő héten ezeket sorra vettük :) Hol működött így, hol nem. Próbálkozni kell.
"Főzöl levest meg főétel, ahogy mindenki más is."
Na még csak az kéne. Lehet, hogy te egy kis konyhatündér vagy, aki fakanállal a seg*ében született, de más örül ha munka után haza ér, foglalkozik a gyerekkel, a férjével és még én időt is tölt magával. Én például csak hétvégén csinálok teljes menüsort (leves, második, süti), a többi naponon egytál étel van. Nehogy már a kérdezőnek a ku*va anyját. :D Nem az volt a kérdés, amire te válaszoltál, hogy minden háziasszony milyen tökéletes.
Én sem tűrném, ha férjem 10 éve nem enne a főztömből soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!