Kikészít a főzés!!! Hogy lehet egy négy tagú családra négy felé főzni???
Gyors leves, gyors főétel, és nem igazán érdekelne a többiek hisztije.
Akinek nem tetszik, az eszik, amit talál.
Nálunk pepita, mert én gluténérzékeny vagyok, a tesóm laktózos, a másik meg tojásallergiás :D
Na, AZ probléma, nem az, amit a te családod csinál.
Ketten vagytok levesesek, az akkor 1.
Az 3 felé főzés.
Mindenkinek van kedvence, de nem azt eszi feszt. Ez nonszensz. Ti is mondhattok le lépésről, és észtek egy spagetitnvagy krumplis tésztát, meg többiek is.
A férjed magának is elkészíthetné a mirelit kaját, ha azt szereti, azt nem is nehéz megcsinálni.
Magadnak és kisebbik fiadnak készítesz levest. (kevesebb adag, hogy ne végezze a kukába). Másodiknak meg csinálsz olyat amit mind 3-an szerettek. Így egy leves és egy főétel.
Nem is kell annyit főznöd és nem is pazarolsz.
Még írtad a konyha takarítását, mindannyian esztek, besegíthetnek. Legalábbis a férjed mindképpen, a gyerekek attól függ hány évesek.
Ha annyit meg tesz mindenki, hogy amiből evett tányér elmossa maga utána, az igazán nem nagy dolog. ( figyelembe véve persze itt is a gyerekek korát, hogy elvárható-e tőlük, ha még nem akkor persze nem)
Ha nem kamu gumicsont...
Magadnak csinalod a problémát.
Iskolaban esznek meleget, dobj egy szendvicset és kész. Ha éhesek, majd nem válogatnak.
Megkerdezted, hogy miért nem akar mást enni? Amikor gyerek volt nem erte trauma az étellel kapcsolatban? Felnőtt ember, nem normális viselkedés, hogy csak 2 féle ételt eszik. Esetleg nem szenved autizmusban?
Én biztos nem föznék 4 féle ételt 4 embernek. Mi vagy te, konyhai dolgozó? Eszi, nem eszi, nem kap mást! Ha nem akarsz 4 félét fözni akkor ne fözz! Az én párom próbálkozott, hogy mi jó-mi nem jó. Egyszer addig feszítette a húrt, hogy kijelentettem, ha mégegyszer azt mondja, az anyja nem így főzte akkor a fejére borítom. Nem hitte, hogy megteszem... Azóta max fintorog, vagy megmondja, hogy nem izlik.
Állj a sarkadra. Ha nem tetszik neki, akkor csinálja meg magának.
Egyezeru
Ferjed azt eszik amit akar.
Csinalsz levest, van ami tobb napra eleg.
A kicsinek gyors eteleket csinalsz. Tesztakat, zoldsegekkel, szosszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!