Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki tud tanácsot adni arra,...

Ki tud tanácsot adni arra, hogy melyik fajta krumpli sül meg a leggyorsabban, melyik enged kevés vizet, milyen adalékokkal lehet minnél jobban összetartani sütés után?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Összetartani?? Ezt hogy erted?


Semmifele vizet nem enged sülés közben ahogy en csinalom.

Sárga vekonyhejú krumplit felbe-negyexbe vágom, 1-2 kiskanál olivaolajjal összeforgatom, tepsiben egy retegben szétterítem és 180 fokon fel óra alatt ropogósra sül.

2022. febr. 26. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Azt hiszem az Aldi-n belül a Széll Tamás nevű séf erről írt lexikont, azaz készített infót.


Keress rá, név +krumpli

2022. febr. 26. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

Mindhárom kérdésed értelmetlenség. A sütés gyorsasága max. azon múlik, hogy milyen vastagra vágod, a vizet engedés és a félt szétesés pedig nem szabadna, hogy megtörténjen.


Az előre zacskózott krumplikon látni egy A/B/C típusjelzést. A sütnivaló a C, olyat keress. Szétfővő, magas keményítőtartalmú fajták. Ha konkrét fajtanév is van, akkor ezeket keresd: Agria, Kuroda, Rioja (Százszorszép), Vénusz Gold, White Lady. A boltokban ömlesztve árultak túlnyomórészt B típusúak, amik mindenre jók, de semmire sem igazán jók. Azokkal se szabadna tragédiának lenni az eredménynek. Egyedül a saláta- és újburgonyával lehetetlenség.

2022. febr. 27. 00:53
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!