Ki tud tanácsot adni arra, hogy melyik fajta krumpli sül meg a leggyorsabban, melyik enged kevés vizet, milyen adalékokkal lehet minnél jobban összetartani sütés után?
Összetartani?? Ezt hogy erted?
Semmifele vizet nem enged sülés közben ahogy en csinalom.
Sárga vekonyhejú krumplit felbe-negyexbe vágom, 1-2 kiskanál olivaolajjal összeforgatom, tepsiben egy retegben szétterítem és 180 fokon fel óra alatt ropogósra sül.
Azt hiszem az Aldi-n belül a Széll Tamás nevű séf erről írt lexikont, azaz készített infót.
Keress rá, név +krumpli
Mindhárom kérdésed értelmetlenség. A sütés gyorsasága max. azon múlik, hogy milyen vastagra vágod, a vizet engedés és a félt szétesés pedig nem szabadna, hogy megtörténjen.
Az előre zacskózott krumplikon látni egy A/B/C típusjelzést. A sütnivaló a C, olyat keress. Szétfővő, magas keményítőtartalmú fajták. Ha konkrét fajtanév is van, akkor ezeket keresd: Agria, Kuroda, Rioja (Százszorszép), Vénusz Gold, White Lady. A boltokban ömlesztve árultak túlnyomórészt B típusúak, amik mindenre jók, de semmire sem igazán jók. Azokkal se szabadna tragédiának lenni az eredménynek. Egyedül a saláta- és újburgonyával lehetetlenség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!