Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek a croasanba?...

Mit tegyek a croasanba? Levelestésztából szeretnék csokis croasant sütni, milyen csokit tegyek bele, hogy neolvadjon ki? Köszi az értelmes ötleteket!

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár én még nem csináltam croissantot, de úgy gondolom, hogy ha szeretitek a pudingot, akkor megpróbálhatod azzal, de hallottam olyat aki tortabevonót tett bele...én azt nem ajánlom, mert megkeményedett benne a csoki, nem volt túl finom.


Én amikor pl csokis kalácsot sütök, akkor vajat szoktam összekeverni cukorral és kakaóporral, és azt teszem bele. Elkerülhetetlen hogy kifolyjon belőle egy kevés, de nagyon finom, esetleg megpróbálhatod azt is.

2010. szept. 11. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is csokival kell=)

Főzz csokipudngot,de nem fél liter tejből hanem kb 400 ml-ből és abból csíkokat tegyél a háromszögekre és tekerd fel.Nem fog kifolyni=)

2010. szept. 11. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
cukros kakaóporral próbáld ki
2010. szept. 11. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom már pontosan, hogy Stahl vagy Nigella volt, de azt tudom, hogy kb. 3 kocka étcsokit tett bele és nem folyt ki a tésztából!
2010. szept. 12. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, néhányat kiproszilok!
2010. szept. 13. 10:24

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!