Sertéspörköltet (lapockából) hogyan dobhatnék fel, hogy ne kelljen 3 napig ugyanazt enni? Vagy valami más ételt késziteni belőle?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 20:20
1/10 anonim válasza:
Rizseshús zöldborsóval, harmadik napra meg ledarálod és hortobágyi palacsinta
2/10 anonim válasza:
Lehet belőle húsos pite, krumplit főzöl mellé, összekevered, és egy kis kelt tésztába belehajtod, és összesodrod a szélét. Tojással megkenve berakod a sütőbe, és ha átsült, már eheted is.
5/10 NTBS válasza:
Csinálj belőle gulyáslevest, mint a menzán szokták.
6/10 anonim válasza:
Szerintem egyél belőle 1x (max.2x) és a többit fagyaszd le, mert most bármely variációban unni fogod, mivel az alapíz ugyanaz lesz.
Utána előveszed valamikor és megcsinálod úgy, ahogy előttem javasolták.
(Egy kis savanyú káposztát megfőzöl babérlevéllel, pörköltalapon, hozzákevered a végén a pörköltöt és lesz egy székelykáposztád.:)
7/10 anonim válasza:
Ledarálva bármilyen rakott zöldséghez, mint pl. káposzta, kelkáposzta, kelbimbó, karfiol.
8/10 anonim válasza:
Betoltod palacsjntába és teszel rá tejfolos szoszt a hortibágyi palacsinta inspirációjából
9/10 anonim válasza:
Nagyon jó ötleteket írtak az előttem szólók.
De tapasztalat alapján, az is jó - nem is gondolná az ember -, hogy teljesen más íze van egy pörköltnek, ha más-más a köret.
Más burgonyával, más nokedlivel, más rizzsel. Ez is egy ötlet. Akár így is variálhatod.
10/10 anonim válasza:
Palóclevest főzöl zöldbab hozzáadásával. Millió recept van a neten erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!