Híg piros lekvárt mibe lehetne elhasználni?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy ilyet
[link] ilyen (almásat akartam, mellényúltam).
Állagra kicsit hígabb mint egy lekváe. Ízre annyira nem jön be,hogy pl palacsintába tegyem de sütibe szerintem jó lenne. Mibe tudnék sokat elhasználni? Eddig a túrós-'meggyes' rétes jutott eszembe
2022. febr. 4. 13:40
11/13 anonim válasza:
Aminek csak a tetejére kell csurgatni valamit. Rizskoch, császármorzsa, gombóc, nudli, stb.
12/13 anonim válasza:
Próbálj meg üdítőt csinálni belőle. Úgy viselkedik, mint a szörp. Ásványvizet hozzá és megiszod.
13/13 anonim válasza:
Vajas kenyér, tejberizs, tejbegríz, rizskoch, császármorzsa, túrógombóc, darás tészta, gabonapehely, müzli, zabkása, buci nudli, lekváros gombóc, szilvás gombóc, gofri, tejbe, fagyira...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!