Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A krémben lévő cukor sütés...

A krémben lévő cukor sütés közben még elolvadhat?

Figyelt kérdés

Lehet furának tűnik a kérdés...

Kakaós kalácsot sütök, és a krémben a kristálycukor nem egészen olvadt el... (roszogott)

a sütés közben még felolvadhat a tésztán belül, a hő hatására?


Először csinálom életemben, és fogalmam sincs ... :(


2010. szept. 10. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy fel fog olvadni. Akkora hőfokon, gondolj csak bele.
2010. szept. 10. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
igen, elolvad. semmi gond:)
2010. szept. 10. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
huh köszi! :D megnyugodtam...
2010. szept. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!